Zelfvertrouwen Verbeteren

Goede boeken voor meer zelfvertrouwen

Deel artikel

Een boek lezen is vaak interessant maar kan je ook erg goed helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Er zijn meerdere boeken op de markt die aan te raden zijn om aan je zelfvertrouwen te werken.

In dit artikel willen wij dan ook een aantal goede boeken uitlichten.

Vergroot je zelfvertrouwen – Robert Haringsma

Vergroot je zelfvertrouwen boekHet eerste boek dat aan te raden is, is het boek van de schrijven Robert Haringsma. Dit toegankelijke boek van 128 bladzijde geeft je praktische en handige tips om aan je zelfvertrouwen te werken. Het boek is wetenschappelijk onderbouwd en is voor iedereen die onzeker is. Of dit nou werk is, in sociale relaties, of welke situatie dan ook. Zo combineert de schrijven zijn eigen praktijkervaring vanuit zijn praktijk met theorie en goede oefeningen.

http://www.bol.com/nl/p/vergroot-je-zelfvertrouwen/9200000000037164/

Gezond zelfvertrouwen – Melanie Fenell

Dit boek gaat over de wijze dat je naar je zelf kijkt. Het leert je niet om jezelf te overtuigen Gezond zelfvertrouwen boekdat je helemaal geweldig bent. Het leert je voornamelijk om te accepteren dat je veel sterke punten hebt, talenten en goede eigenschappen.

Wat leer je onder andere door dit boek?

  • Begrijpen waar je ‘gebrek’ aan zelfvertrouwen vandaan komt.
  • Je talenten, sterke kanten en goede eigenschappen te accepteren.
  • Ontdekken dat je door een gesprek aan zelfvertrouwen een soort van vicieuze cirkel creëert welke je natuurlijke zelfvertrouwen hindert.

http://www.bol.com/nl/p/gezond-zelfvertrouwen/1001004011542622/

100% zelfvertrouwen – Frank Schaper

Dit boek is geschreven door een schrijver welke zelfstandig coach is, trainer en auteur. In het boek worden inzichten uit zijn eigen praktijk gecombineerd met persoonlijkheid, stress en zijn werkervaring bij onder andere KLM.

Volgens de schrijver wordt elk persoon geboren met 100% zelfvertrouwen en kan dit op momenten in je leven minder worden. Je bent het dus eigenlijk ‘kwijt’. Aan de hand van praktijk voorbeelden worden mogelijkheden beschreven hoe je weer je zelfvertrouwen terug kunt krijgen.

Het boek is voor iedereen interessant en een must-have die zijn zelfvertrouwen wil verbeteren of andere mensen wilt helpen.

http://www.bol.com/nl/p/100-zelfvertrouwen/9200000002405488/

Zelfvertrouwen boek of cursus?

Veel mensen vragen zich of de een beter is dan de ander. Een boek staat vol met kennis van de schrijvers en zijn eigen ervaring. Een zelfvertrouwen cursus daarentegen is puur gericht om jou te helpen om meer zelfvertrouwen op te bouwen. Hier zullen in verhouding dus ook meer praktische tips staan om jou te helpen.

Is het jou doel om echt meer zelfvertrouwen op te bouwen in een kortere tijd? Dan zal een cursus je meer helpen. Maar vindt je het interessant om meer te weten te komen over zelfvertrouwen in het algemeen, wil je praktijkvoorbeelden zien en meer leren over je zelf, dan kan een boek erg interessant zijn.

Gerelateerd nieuws

Tips om zelfvertrouwen uit te stralen

Het uitstralen van zelfvertrouwen is erg belangrijk voor jezelf. Door het uit te stralen voorkom je eigenlijk dat andere waarnemen dat je geen zelf vertrouwen

Hoe bouw ik aan mijn zelfvertrouwen?

Het bouwen aan je zelfvertrouwen is iets wat eigenlijk iedereen zou moeten doen, iedereen voelt zicht namelijk wel is onzeker. De ene persoon wat meer