Zelfvertrouwen Verbeteren

Tank zelfvertrouwen met deze office 365 training

Deel artikel

NU we massaal thuis werken is het nooit eerder zo belangrijk geweest dat we dit op een efficiënte, snelle en overzichtelijk manier doen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze werkgever ‘en collega’s. Niemand heeft tijd of zin om iedere dag tientallen mails te moeten lezen en beantwoorden en het delen van informatie met het hele team in een keer is een cruciaal onderdeel van een snelle en overzichtelijk werkwijze. Op deze manier heeft iedereen in een keer de noodzakelijke informatie om de werkzaamheden op correcte wijze uit te kunnen blijven voeren. Kunnen makkelijk en overzichtelijk veranderingen en nieuwe informatie worden gedeeld en is de hele afdeling op de hoogte van belangrijk nieuws.

Volg een Office 365 training

Iedereen kent de basisfuncties van Word, Excel of Outlook wel maar de en andere Office 365 producten kunnen zoveel meer om jou en jouw collega’s het werk makkelijker te maken. Alleen niet iedereen heeft zich er evenveel in verdiept of heeft hier de tijd voor gehad. Daarom is het belangrijk dat iedereen het meeste uit deze producten kan halen en de beste manier om hiervoor te zorgen is door een Office 365 training te volgen. Dit kan aangeboden worden als complete training of training in losse modules, het is maar net afhankelijk van waar er nog wat bijgeleerd kan worden. Leer snel om mooie nieuwsbrieven in elkaar te zetten, overzichtelijke spreadsheets te maken en duidelijke instructies zo vorm te geven dat deze door iedereen direct herkenbaar zijn. Maar leer ook om op een betere manier notulen te maken na een vergadering, snel aanpassingen te maken in documenten en het opstellen van plannen waar anderen direct mee aan de slag kunnen. Dit en meer kan je leren door het volgen van een Office 365 training. Voordelen genoeg zou je zeggen.

Informatie delen is key

Het snel kunnen maken van en aanpassen van documenten is misschien net zo belangrijk als het delen ervan en dit kan op veel verschillende manier maar de beste manier is die waar iedereen op hetzelfde moment dezelfde informatie ontvangt. Microsoft Teams is bij uitstek het meest geschikte platform hiervoor en wordt in de dagen van thuiswerken dan ook steeds meer gebruikt. Door het volgen van een Microsoft Teams training leer je wat je kan doen om je beter voor te bereiden op een vergadering of groep chat, hoe je op de juiste manier informatie kan verwerken en documenten en informatie kan delen zodat niks verloren gaat. Leer met het hele team om beter en efficiënter online samen te werken zodat er meer werk verricht kan worden in minder tijd met een Microsoft Teams training!

Gerelateerd nieuws

Tips om zelfvertrouwen uit te stralen

Het uitstralen van zelfvertrouwen is erg belangrijk voor jezelf. Door het uit te stralen voorkom je eigenlijk dat andere waarnemen dat je geen zelf vertrouwen

Hoe bouw ik aan mijn zelfvertrouwen?

Het bouwen aan je zelfvertrouwen is iets wat eigenlijk iedereen zou moeten doen, iedereen voelt zicht namelijk wel is onzeker. De ene persoon wat meer